top of page

Фамилијарен бизнис кој отпочнува со работа во  2017 година од страна на искусни лица од банкарскиот и финансискиот сектор. КФК е специјалнизирана компанија за контролинг, финансии и консалтинг со фокус на даночно советување, менаџирање на финансии и сметководството

ЕКСПЕРТИЗА

КФК има значителна експертиза во областа на контролингот на финансии и нуди широк спектар на консалтинг услуги. Нашите стручни тимови се состојат од искусни финансиски стручњаци и консултанти кои имаат длабоко разбирање на современите практики и техники во оваа област.

ПОСВЕТЕНОСТ ЗА ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

КФК е компанија која е посветена на постигнување на одлични резултати. Поседуваме страст за работа и стремење за извонредност во секој проект и секоја задача на која работиме, а таа се базира на: експертиза и знаење, индивидуален пристап, квалитет и иновации и постојана поддршка на нашите клиенти.

ФИЛОЗОФИЈА НА РАБОТЕЊЕТО

Филозофијата на работењето на КФК е базирана на неколку принципи: клиентски фокус, стучност и иновативност, колаборација и тимска работа, интегритет и етичко постапување. реку овие принципи, ние стремиме да бидеме ваш партнер во постигнувањето на финансиска стабилност, раст и успешно управување со вашите финансии

ИСКУСТВО

Нашиот тим се стратези, финансиски аналитичари и консултанти имаат работено со различни клиенти и индустрии, што ни овозможува да ги разбереме различните предизвици и потреби на нашите клиенти.

businesspeople-meeting-close-up.jpg
group-diverse-people-with-joining-hands-teamwork.jpg

НАШИОТ ТИМ

Гоце Кочоски.png
KFK _ КФК
Гордана Димитриеска Кочоска
KFK _ КФК
Даница Јованова.png
KFK _ КФК
Јасминка Стојчевска.png
KFK _ КФК
bottom of page